Familj · Natur · Resa

Nyårsmiddag i Arguineguin

Istället för att bo på hotell i Nyköping över nyåret (som vi tänkte göra från början) föreslog kära Iceman att vi skulle åka till värmen. Nu sitter vi här i värmen mätta och belåtna. Det blev inte den nyårssupé vi tänkt oss, det var fullbokat på varenda restaurang vi ville äta på. Vadå, måste man boka bord bara för att det är nyårsafton? När vi planlöst vandrade omkring på gatorna såg vi en supermarket som precis höll på att stänga … Ja, så då bestämde vi oss för att fixa middag på lägenhetshotellet i stället. Så kan det gå. Middagen är över och vi sitter på balkongen och lurar. Ingen vidare utsikt direkt (byggarbetsplats) men tittar kvinna till vänster ser jag havet och den danske grannen som sitter på sin balkong och dricker vin och röker cigariller. Två timmar kvar till tolvslaget, undrar om jag orkar hålla mig vaken …

Bless bless

En kommentar på “Nyårsmiddag i Arguineguin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s