Familj · Natur · Resa

Vilodag

En dag vid stranden blev det idag, skönt att koppla av mellan äventyren.


Gårdagens middag på Julia blev ingen höjdare. Först blev vi ignorerade av personalen, det var kanske viktigare att ta hand om sittande gäster än om nya, vad vet jag. Av två vinglas var det ena inte rent, vilket kvinna påtalade. Fisken jag beställt var stekt alldeles förlänge medans Icemans fisk var jättegod. Iceman sa till dem att min fisk var överstekt och träig, jag fick frågan om jag ville ha något annat i stället men tackade nej till det. När vi bad om notan hade de dragit bort kostnaden för min fisk, det blev ett litet plus i kanten till dem.

Annars har vi bara latat oss i dag, solat och skrivit vykort som sig bör.

Kvällens middag ska intas på restaurang taste meson, bord är bokat för säkerhets skull.

Bless bless

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s