Jobb · Okategoriserade

Bara en vanlig fredag

I dag tog kvinna kameran med sig till jobbet, bara för att jag ville! tulpaner-1822
Men kameran tänkte jag inte på förrän jag såg tulpanerna på köksbordet.

bilen
Bilen står och väntar, inga köldgrader – ingen motorvärmare på! Samåkte med mannen i mitt liv i dag. Det är bra, då slipper jag tänka på parkering.

På jobbet då!

ska%cc%88rmaskin
Kalkonsteken jag beställt hem var inte skivad, *suck*! Så det var bara att plocka fram eländesmaskinen för att skiva upp kalkonsteken i lagom tunna skivor. Kvinna hatar eländet. Den är tung, den är otymplig, den är svår att rengöra och inte ett dugg användarvänlig. Jag brukar ta hem färdigskivad stek men den här gången skilde det så mycket i pris så jag lät bli. Samvetet sa att jag kunde skiva steken själv och så fick det bli.

slickepott

Sen var det dags för såsen till kalkonen då. Använde mig av kalkonskyn och grädde (så klart, alltid grädde) och lite chilisås, avslutningsvis hällde jag i lite pressad apelsinjuice. Kvinna blev nöjd, hoppas resten av gänget gillar den också.

pannkakor
Lunchen i dag var gårdagens middag, som alla dagar. I går var det ärtsoppa och ostkaka m grädde och sylt. Satte ärtsoppan på värmning och ostkakan var nästan slut och någon pannkaka i frysen hade jag inte så det blev till att fixa egen pannkaka.

Lunchen avklarad, tid att gå igenom skafferiet!
skafferi
Rörigt på översta hyllan, har noll koll på vad som finns uppenbarligen – behöver inte beställa hem florsocker på ett tag i alla fall.

herbamare
Örtsaltet lär räcka ett tag det också!

menyn
Går igenom menyn för nästa vecka samtidigt som jag lägger en beställning hos Martin & Servera, skickar också i väg ett mail till mina kollegor. Funderar på om jag ska beställa färdiga pannbiffar eller göra egna, det är ju godare med egengjorda pannbiffar …

gatan-1847
Middagen avklarad, potatismos med wienerkorv. Köket städat och disken avklarad, dags att åka hem. Var är han, min man?

gatan-m-bilen-1850

Å där kom han äntligen ❤️
Bless bless

En kommentar på “Bara en vanlig fredag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s