Familj · Stickning

Den är ju lite stor

Han ville inte prova tröjan -som inte torkat riktigt. Far omkring som en skållad råtta! Pillar på min kamera, tar en kaka och springer  och tittar på TVn en mikrosekund. Farmorn är nyfiken och tjatar, klart du ska prova tröjan, jag är ju så nyfiken … -Nä, säger han och tar en kaka till och försvinner under köksbordet. Två nakna fötter kommer trevande uppför mina ben, jag greppar dem varsamt för att kittla lite. Han vrider sig som en orm, skrattar och tar sig loss. Mamman hejdar sonen och tröjan åker över huvudet … Den är varm, den är lite stor, sitter inte riktigt som den ska … Farmorn fort fram med kameran, lockar och pockar, allt för att få honom vända sig om …

bastian-i-pippitro%cc%88jan
Farmorn ger upp och nöjer sig med en ryggbild, den är lite stor. Bra att växa i tänker jag.
Tröjan åker av och busen fortsätter fara som en virvelvind mellan kök och vardagsrum. Till slut är det lite paus och sittkudden och padda åker fram.

bastian-m-padda-1890

bastian-med-paddan
Nu lekte vi tittut bakom iPaden och till slut fick jag en hyfsad bild.

Tog med mamma på färden gjorde vi också. När jag frågade om hon ville följa med svarade hon, som jag ser ut kanske jag inte får följa med. Vaddå, har du ramlat sa jag då? Jaa sa mormorn.

mamma
Snyggaste blåklockan ever … Fotografen är Bassen som knäppte bilder på oss alla,  efter att jag visat honom var avtryckaren satt.

Bless bless

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s