Familj · Hemma · Okategoriserade

En bra helg

Vi har hunnit med det vi ville denna helg. Rensat i klädkammaren – skitgöra – men nu kan vi komma in där igen. Frosta av frysen gjorde vi också och en sväng till mamman på eftermiddagen hann vi också med. Allt på samma dag. Hurra vad vi är bra.

I dag, söndag hade vi också att göra. Morgonen började med ett rop på hjälp från Putte (dotter)! Så kvinna skuttade ur sängen, sparkade i gång datorn och löste hennes problem, hoppas jag! Efter frukosten for vi norr om Stockholm, hyrde släp i höjd med Rissne.

Ojojoj, Iceman var nog lite nervös, hur gör man som … Nåja, kvinna kan så jag följde med och lekte arbetsledare och pekade och sa hur man ska göra. Det gick som en dans eftersom man gjorde som kvinna sade. 🙂

Vi hjälpte M & L att flytta deras sista prylar från gamla lägenheten till den nya lyan i Hässelby.

ho%cc%88ghus-ha%cc%88ssselby

Fina gamla hus, höga hus, härligt område med närhet till både skog och sjö. Under tiden far och son bar upp cyklar mm, gick kvinna till lekparken där L och lilla A befann sig.

atli
Jag har ett svårt namn att uttala för små barn, Sylija heter jag för stunden. Här fick han precis syn på mig när jag ropade på honom.

atli-3

atli-2

Det är kul att vara ute och leka.

En bra dag, en bra helg även fast jag fick ett sorgligt besked på lördagsmorgonen. Tänker på dig min vän, men vad hjälper det. ❤

Bless bless

 

En kommentar på “En bra helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s