Okategoriserade

En natt i finkan

Vi åkte upp till Stockholm mitt på dagen och parkerade bilen och checkade in på Långholmen sen gick vi bort till Hornstull och åt lunch tillsammans med dotter och sambo på Lombardis. På kvällen var vi bjudna på fest, Iceman och kvinna!

Vilken fest, det fanns allt kvinna ville ha. Champagne, champagne och champagne! Levande musik, 3 olika band som spelade. Food trucks, 3 olika, indisk, amerikansk och ben&jerrys glass! I baren fanns det champagne … det har jag visst redan skrivit … och öl och vin för dem som hellre ville ha det.

The Confusions


Kvinna höll sig till skumpan!


Fisktaco, himmelskt gott. Satans mätt blev jag också men en glass får jag väl plats med tänkte jag och gick för att hämta en.


Det var riktigt trevligt med fest!

Vår fängelsekorridor

Inte sov jag så gott som jag hade hoppats på. Magen full med mat, lite glass och lite mer än lite champagne. Det blir tidigt i säng i kväll!

Bless bless

2 kommentarer på “En natt i finkan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s