Okategoriserade

Ännu en helg till ända

Full fart hela helgen fast den började inte så bra. Kvinna mådde skit på fredagen, ont i skallen och emlig och gick faktiskt hem från jobbet vid tretiden på eftermiddagen. Väl hemma tog jag det lugnt och bara vilade. Gick till sängs tidigt på kvällen och vaknade före tuppen på lördagsmorgonen och kände mig som frisk igen.
M & L med lilla A skulle komma en stund mitt på dagen. Väntan var olidligt lång innan de till slut stod där i dörrhålet. Vi åt lunch, spelade spel och var allmänt busiga, kvinna tycker att det är mysigt med lite kvalitetstid med några medlemmar av vår inre krets.


Den minsta herren i sällskapet var väldigt aktiv och fingrade på allt, inklusive vår brödrost. 😆 Tyckte väl att det osade lite väl mycket när jag rostade bröd.

På kvällen hade vi bjudit in våra vänner Ann-C och T på middag och planering inför vår gemensamma Trysilvecka. Varma ända in i själen blev vi, Iceman och jag, när de berättade att de såg fram mot Norgeveckan.  Vi tycker att det är så roligt att de vill följa med oss.

Förrätt på G

I dag, söndag fyller lilla B hela 6 år, så självklart tog vi en sväng till E-tuna för att gratta den lilla busen. Han önskade sig Skylanders Imaginators Sensei berättade hans far tidigare i veckan. Kvinna fattade nada och tänkte vad är det för fel på tennsoldater … Sen fick jag en bild från sonen på en sån där gubbe som sonsonen önskade sig. Jag gick ner till leksaksaffären och visade bilden för butiksfolket som pekade ut gubbarna för mig. Kvinna gick nöjd och glad från leksaksaffären och lilla B blev glad för gubbarna. Alla nöjda och glada!
Till sist
Kvinna stickar vidare …


Snart färdig 😆

Bless bless

En kommentar på “Ännu en helg till ända

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s