Familj · Hemma · Natur

Kvinna vill mer

men har inte kunskapen och jag läser och jag testar och jag läser … Jag blir inte klok på mig själv och bryter ihop totalt, gång på gång. Jag vill ju bättre!  Objektivet jag köpt skickar jag tillbaks till affären, det är ju astungt! Utan zoom dessutom, fast objektiv på 400 mm, jag är ju van att först spana in ”offret” sedan zooma in och trycka av. Det funkar inte med detta objektiv, sen är det också lite tungt för frihandsfotografering, när jag väl fått span på pippisen är jag så slut i armarna att mjölksyran sprutar och svetten lackar. Stativ är ett måste och då blir jag ju ännu mer fastlåst … Kvinna är ingen stativmänniska, jag får väl fortsätta leta efter objektiv som jag hör ihop med. Ja ja, jag fick till en bild med stora långa objektivet i alla fall, eller två eller tre … Här är en av bilderna i alla fall.

Duva-

Blåmesen tog jag med mitt gamla ”lilla” objektiv, efter redigering i PS blev han inte så tokig ändå men som sagt, kvinna vill mer!

Blåmes-
Tuff liten krabat som säkert undrar om jag måste fota honom när han gör sig fin!

Till sist!
En långhelg med lång behövlig ledighet, känner mig slutkörd till kropp och själ. Jag fick i alla fall en vitamininjektion i går, alla mina barn var här inklusive barnbarn, sa hej till Ebbe gjorde jag också, fast han inte är född än. Givetvis var mamman i mitt liv här också.
I morgon får jag nästa vitamininjektion, då kommer nästa barnbarn med parenteser. Kvinna gillar´t och funderar på var vi ska gömma påskägget …

Bless bless

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s