Fåglar · Foto · Hemma · Natur

Det är ju bara fågeleländen

Som kvinna kämpar att få till den där skärpan men i dag har det gått bättre än det gjorde i går. Det går bättre och bättre dag för dag … I morgon är en annan dag … då är det jobbardags igen, vill inte jobba, vill vara pensionär och bara göra det som är kul. Ja ja, hur som, jag satte på mitt 100 mm macro på kameran och bäddade ner mig i stol inte långt från fågelladan. Nu jäklar, ISO i autoläge, 1/1000 och bländare 4 … Nja, jo, ja OK, jag blev lite nöjd ändå. Många bilder blev det men inte så många kvar efter genomgång.

Stare-9897
En Stare hittade jag högt upp i ett träd men mest aktivitet var det runt fågelladan

Talgoxe vs Blåmes--2

Talgoxe vs Blåmes-
Du får vänta på din tur …

Talgoxe--2
NU är det min tur …

Talgoxe-Blåmes-
Ja ja varsågod, maten är ändå slut …

Arg Blåmes-
Du där, människa! Kan du komma hit och putta fram talgbollen så att jag kommer åt den?

Fluga-0058

 

Men allra roligast är nog i alla fall att krypa på alla fyra och ta kort på äckliga kryp.
Bless bless

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s