Fåglar · Foto · Hemma · Natur · Södertälje

Idag gör jag vad jag vill

Testar mitt nya objektiv, ett som jag orkar hålla. Väger under kilot och räcker inte så långt men kvinna är nöjd ändå. Att stirra pippis i vitögat får jag väl helt enkelt lägga på hyllan. Eller skaffa mig ett gömsle så att jag kommer närmare …

Blåmesröv-6337
Men varför ska de alltid ge mig röven?

Blåmespar-6354
Det syns ju i alla fall att det är Blåmesar som sitter där!

Blåmespar-6350
Pippis till vänster börjar bli lite irriterad på sin kompis. Han vill också äta talgboll ….
Till slut blev det hans tur i alla fall!

Blåmes-6326
Här sitter han och blänger på mig! Pippisar är alltid hanar om det inte är skillnad mellan hane och hona, om ni undrar … I alla fall i kvinnas värld!

Så var vi till Plantagen, en gång och en gång till. Fixa i trädgården tarvar både jord och hönsskit och ja, lite blomster också då.

Bellis-6371
Bellis Perennis, en ny Klematis och en Pipranka blev det också. Det har råkat bli en massiv Klematisdöd i min pygmeträdgård, kvinna förstår ingenting. En Klematis hade ruttnat en annan var på god väg, en tredje var det inget liv i heller. Tror jag ger  upp och asfalterar hela skiten snart. Näe, det var nog att ta i men ibland känns det lite hopplöst.

Hubby-6363
Iceman fyller på jord på alla planteringar jag missade och det var typ hela baksidan och halva framsidan! Det är ju roligare att springa omkring med kameran!

Bless bless

 

3 kommentarer på “Idag gör jag vad jag vill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s