Familj · Hemma · Södertälje

Ytterligare en bra helg till ända

Kvinna gillar när helgerna gör som jag vill. I går var vi och hälsade på Putte i hennes och sambons nya lya i Solna. Den var så fräsch och fin och området var ju toppenfint. På vägen hem stannade vi på Gården Supper, favoritrestaurangen no1 och Stockholm i semestertider är ju bara så härligt. Bra väder hade vi också, att det regnade lite här hemma under tiden vi var på utflykt gjorde ingenting alls.

I dag kom M & L och lilla A på besök, mamman i  mitt liv kom också. Vi grillade korv och hade allmänt trevligt ända till lilla A fick veta att de skulle åka hem, då blev det väldigt ledsamt. Det blev lite lättare att acceptera fakta när lilleman fick en godis med sig på vägen.

Den största överraskningen kom på besök några timmar senare, uppskuttande på altanen från ingenstans sprang den lilla krabaten glatt in under bordet och vidare mot sopkvasten i hörnet … kvinna är glad att den lilla krabaten inte fick för sig att springa in i huset genom den öppna altandörren.

IMG_0348

IMG_0346

IMG_0347
Hur söt är inte den här lilla vesslan då? Väntade snällt på att Iceman tog några bilder innan den bestämde sig för att springa vidare.

Bless bless

2 kommentarer på “Ytterligare en bra helg till ända

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s