Lugna dagen

Inget måste idag, bara göra det som faller kvinna in. Vi åkte ner på stan, jag hade hittat en duk på Hemtex som jag bara måste ha.

Stor satan men fint blev det. Nu har jag nog pimpat altanen tillräckligt för en stund. Häromdagen fick jag hem långe jan och lite andra marina prylar.

Nu har jag bara lanternor kvar, ni vet såna där röda och gröna för höger och vänster och en prick/kvast att placera i slänten och en livboj … och en fender … eller två. Vattenskvalpet bjuder grannen på.
Jag har så smått börjat med gatufotografering. Lite läskigt är det och idag hade jag bara mobilen med mig när vi var nere på stan.

Samtidigt är det jätteroligt. I Gatufoto måste det finnas människor, inte vara arrangerat och du får inte redigera bort eller dit något i bilden. Lite jobbigt också att fota i hemstaden med tanke på att jag lagar maten på stans härbärge. Kvinna spanade länge för att kolla att ingen av mina gubbar fanns med på bild.

Trodde först att badkarskillen var med om en svensexa men han gjorde reklam för teknikmagasinet.

Bless bless

11 tankar om “Lugna dagen

  1. Väldigt fin duk och altanens dekoration är riktigt vacker! Tycker också att gatufotografering är läskig men det kanske är lättare med mobilen.
    Badkarskillen är ett riktigt fynd men jag hade aldrig kunnat gissa att han gjorde reklam för teknikmagasinet?? Man kan ju bara undra….. Kul foto!

    Gillad av 1 person

  2. duken är väldigt fin och skulle passa ypperligt hos mig också, men på den fronten har jag lagt köpförbud, har så många dukar. och vilekn fin uteplats du har. trevligt med ett sammanhållet pynttema.
    och grattis! till gatufotandet! det har jag också vågat mig på i sommar. det var jätteläskigt i början, det går lättare nu. och jag vågar mig närmare nu. jättekul att du har börjat. jag vill se massor av gatufoto hos dig nu. det blir ju en slags dokumentärbilder och det är säkert roligt att se på efter flera år.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s