Okategoriserade

Glad måndag …

Eller kanske inte, i dag är det en fruktansvärt jobbig måndag. Kvinna ska till tandhygienisten och det är inte kul sanna mina ord.

Lundi-3346

Desto roligare var det när vi fotade Lunnefåglar på Grímsey utanför Drangsnes på Vestfjordarna för två år sedan.

Lundi-
Det var en härlig dag, det var det.

Lundi-3336
Det fanns hur många lundi som helst, flera hundra faktiskt.

Idag är ingen härlig dag i dubbel bemärkelse, först ska tanten in i min mun och härja, sen ska jag betala för det också.
I alla fall, kvinna önskar alla andra en glad måndag.
Bless bless

5 kommentarer på “Glad måndag …

 1. Nej fy, det är inte kul med tandhygienistbesök – men skönt efteråt även om plånboken svider. Härliga foton på lunnefåglarna!

  Gilla

 2. du gjorde rätt som tröstade dig med dom söta lunnefåglarna. själv har jag aldrig behövt gå till tandhygienisten, men min make går dit och berättar hur jobbigt det är, nästan som tandläkaren själv.

  Gilla

  1. Det är värre än tandläkaren. Det är andra gången i mitt 60åriga liv som jag besökt tandhygienisten och jag fasar redan för nästa besök om ett år. Tandläkar´n hummar lite och säger att det ser bra ut, inga hål i år heller. Tandhygienisten, hon muttrar och ger mig flaskborstar (mellanrumsborstar) och säger att du måste använda dem varje kväll. *suck*

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s