Okategoriserade

Glad måndag

jag har stickat sockan rosengång, jag har provat att sticka från tån och upp på rundsticka ett antal gånger men alltid gett upp av olika orsaker. Så hittade jag sockan rosengång på ravelry … skulle egentligen bara testa lite grann, sticka några varv med garn jag hade hemma, det blev en hel socka. Ja, det gick liksom inte att sluta. Mönstret skrivet på svenska och väldigt pedagogiskt. Nu sitter jag här med en hel testsocka på foten och fryser om den andra foten. Det blir att börja på nästa socka i kväll.

Bless bless

8 kommentarer på “Glad måndag

    1. Tack, att handarbeta är en avkoppling från vardagen, en släpper alla bekymmer, kvar är bara tankarna om nuvarande projekt… är jag på ett ökningsvarv nu, missade jag en maska där … osv Kul och spännande att se något ”växa ur händerna” 🤗

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s