Okategoriserade

Friskförklarad

Så i dag är det Happy day, glad måndag i dubbel bemärkelse. Lungröntgen visade bra resultat, knät som jag haft ont i en längre tid, som jag också har röntgat för en tid sedan, visade en inflammation runt omkring knäskålen. Inget fel på menisken eller ledband alltså. Läkaren föreslog voltaren och blir det inte bättre på 6 – 8 veckor ska jag komma tillbaks. Han föreslog också att besöka en sjukgymnast, vilket jag har gjort, ett par veckor innan jag for till Cypern. Nu sitter jag här friskförklarad, jättetrött, fortfarande ont i knät men ändå rätt så nöjd. Nu ska jag bara samla ihop mig, känna att jag klarar av att andas ordentligt och sluta snora så att jag kan börja träna så smått igen. Yes!

Stickat färdigt mina sockor har jag också klarat av i dag.

Det är inte ofta jag är nöjd med en måndag men i dag är jag banne mig det.

Bless bless

8 kommentarer på “Friskförklarad

  1. Härligt! Den glada måndagen har övergått i en förhoppningsvis lika glad tisdag 🙂 Skönt att ditt knä är bättre och de sockorna är verkligen något att vara både glad och stolt över!
    Ha en fin fortsättning på veckan!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s