Barnbarn · Familj

Bebis på väg

img_2727För två veckor sedan var lilla A här och hälsade på och förra helgen var vi till Eskilstuna och hälsade på lilla B. I dag har vi varit till lilla E och gosat oss. Det är pigga gossar alla tre, mycket spring i benen även om alla inte kan gå ännu. Lilla E, som för övrigt fyller hela fem månader i dag, vill inte vara med på bild enligt föräldrarna och det är bara att acceptera. Vi tog en promenad i Hagaparken och mormorn fick köra vagn hela tiden. Fasen så svårt första hundra metrarna, framhjulsstyrning fanns inte för sisådär trettio år sedan när kvinna körde barnvagn varje dag. Kvinna höll nästan på att meja ner kära Iceman i första kurvan men nu har jag körkort även på framhjulsstyrd barnvagn.

Nu har vi kört varvet runt och nästa helg börjar vi om med lilla A, så där håller det på, inte undra på att det är fullt upp på helgerna. Barn och barnbarn på lördagar och mamman i mitt liv på söndagar.

Till sist
Mina mamelucker är snart färdiga …

img_2729

… men något tajta i uppläggningen och därmed lite trånga i midjan. Att repa upp är inte att tänka på, däremot blir det nog ett par till med en väldigt lös uppläggning av maskor men först ska det stickas fler sockor. Kvinna har fullt upp med sockstickning och det är skojigt men ögat ser fler sockor att sticka än vad mina händer hinner med. Bäst att sätta fart på stickorna nu, bless bless

4 kommentarer på “Bebis på väg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s