Foto · Gatufotografi · Södertälje

Kvinna på vift

Jodå, kvinna har varit ute på vift. Jazz och Blues picknick på Torekällberget utan kära Iceman. I fredags på jobbet var det en kollega som pratade om att hon skulle dit och jag blev sugen att hänga på. Så det gjorde jag, hängde på … Packade en väska med lite gott att äta och dricka och storkameran, ja och en liten vattenflaska åkte ner i väskan också. Tung som f-n var väskan. Jag tog bussen ner på stan och bytte buss till den som skulle åt Torekällbergshållet, sen fick jag traska en bra bit med astung stor väska. Jo, jag åkte lite för långt och när jag upptäckte det, tänkte jag att jag kan åka med runt och tillbaka och kliva av på rätt hållplats. Det vara bara det att bussen skulle inte tillbaks, chaffisen, som för övrigt var väldigt grinig, sa att det här är ändhållplats och dörren är där. Kvinna klev av och funderade en stund på livets allvar, ska jag vänta på ny buss eller ska jag ringa taxi, eller ska jag gå hela långa vägen? Jag gick, stor tung väska och kissnödig som sjutton traskade jag mot Torekällberget. Efter ett tag kom jag till en skogsdunge … då hade nöden ingen lag längre och kvinna hukade sig bakom en gran och två meter från en myrstack. Det gick bra, inget myrbett och inga fästingar och inte kissnödig längre men fortfarande stor och tung väska att kånka på. Kom fram till slut gjorde jag också, hittade kompis och bänkade mig bredvid henne och hennes kompisar.

Torekällberget-5327Kul som tusan hade vi, vi åt och drack och drack och åt.

Torekällberget-5301
Ordningsvakten hade full koll på allt och alla, stannade och pratade med både folk och fä gjorde han också.

Torekällberget-5282
Det går trögt med dansen …

Torekällberget-5289
Några som vågar sig upp på dansbanan i alla fall.

Torekällberget-5310Kanske känner någon igen någon på den här bilden ….

Torekällberget-5337.jpg
Så till kvällens höjdpunkt enligt mig, Roffe Wikström! Jag såg honom någon gång i slutet av 70-talet på en pub i Stockholm och blev lite kär. Kvinna är inte kär längre för snygg är han då inte men sjunga kan han fortfarande.

Torekällberget-5339
Spela gitarr kan han också …

Till Sist

Det här med GDPR och alla tankar som uppstår, får hon verkligen lägga ut bilder utan tillstånd …  Jag tolkar mitt inlägg som ren journalistik på hobbynivå …
Iris-5279
Bless bless

5 kommentarer på “Kvinna på vift

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s