Familj · Hemma · Island · Resa

Hemma igen

Efter 10 dagar på Island hos familj och vänner är vi nu åter i Svea rike. Vi har följt värmeböljan på håll via sociala medier, själva hade vi 10 – 15 grader och regn så gott som varje dag. Hur kan lite värme vara jobbigt? Så kom jag då hem, kliver av planet och får ju värmeslag på direkten. Svetten sipprar strax fram i pannan och rinner sakta nerför min kind. Herre min skapare så äckligt varmt det är!I morse var det då dags, kl 5 steg vi upp och kl 6 kom taxin. Island ligger 2 timmar efter, om ni undrar …

Så flög vi upp över molnen och höll oss där 2,5 timmar ungefär.

Hemma, Stockholm i mitt hjärta … trala la. Algblomningen är i full gång som synes, eller är det vass, det där ljusgröna i vattenkanten?

Väl hemma i huset kom värmeslag nr 2, toasitsen kändes som eluppvärmd och öppna alla fönster har ingen verkan. Nu sitter vi här och suktar efter lite Islandsväder, bara lite …

Bless bless

7 kommentarer på “Hemma igen

 1. Välkommen hem till värmen! Det är nästan olidligt även för oss som ändå hunnit vänja oss lite vid värmeböljan – för det gör man, vänjer sig alltså. Det känns inte alls lika hemskt som för en vecka sedan!
  Hoppas ni haft en trevlig semester på svalare breddgrader även om temperaturerna kanske varit väl i underkant i stället. Regnet hade ni kunnat få ta med hem – ser på fotot du tagit från ovan att det är torrt, torrt – det enda gröna verkar vara barrskogen!

  Gillad av 1 person

   1. Tusan också – vi hade behövt det här 🙂
    Härligt att du haft en bra semester och att du hann ”turista” lite också!

    Gillad av 1 person

 2. Jodu! Varmt som —- är det! Man har flutit bort! Förstår om nu haft det svalt på Island! Så fina bilder!!!
  Hoppas du får fortsatt fin semester! Ska vi cykla och bada nån dag???😂🌸

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s