Hemma · Mat

Black friday, black week, black weekend

Min mail, sociala medier, sms osv, är översållade av erbjudanden, blir jag trött eller blir jag vansinnig?

Ja nog är det svart allt! En misstagsbild när jag lade ner telefonen, tycket den passade ypperligt till detta inlägg. Annars vaknade jag vid sjutiden i morse och med mycket energi i kroppen, måste göra något var min tanke. Kvinna satte i gång med bullbak, närmare bestämt lussebullar … nåt ditåt i alla fall.

Så kan det bli när en glömmer att hälla över degen i en bunke ….

Det blev en skaplig degklump till slut …

Som blev till gifflar i diverse storlekar, gifflar med en liten chokladbit i …

Inte dumt alls, riktigt gott … om du är intresserad av receptet så hittar du det här Jag hade dock 70% mörk choklad istället för vit.

Bless bless

5 kommentarer på “Black friday, black week, black weekend

  1. Vilken häftig jäsning … den ser ut att kunna lyfta berg! 🙂
    Sista bilden med kaffet, den nybakta giffeln och apelsinskivorna … snyggt! Ser verkligen både gott och inbjudande ut!

    Gillad av 1 person

    1. Tack vad snällt 🤗 degen var inte kul att ta reda på kan jag säga, kladdig som tusan och med pyttelite mjöl kvar tänkte jag att det här kommer sluta i katastrof men jag fick ihop det. Kaffekoppen med giffeln mm blev jag jättenöjd med och jag hade jätteroligt under tiden jag fixade och donade 🤪👍.

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s