cyklist · Södertälje

Lördagsmotion

Vi tog en cykeltur till ICA Maxi, köpte ljus och cyklade vidare till kyrkogården och hem igen. En tur på 8,7 km. Totalt har kvinna cyklat 788 km sen juni och jag tänker fortsätta ett tag till. Jag har anmält mig att bli vintercyklist på kommunen. Blir jag antagen får jag vinterdäck till cykeln samtidigt som jag förbinder mig att cykla 3 km/dag, 3 dagar i veckan. Jag förväntas bli en ambassadör för vintercyklister till vänner och bekanta … om jag blir antagen vill säga. Blir jag inte utvald funderar jag på att investera i ett par vinterdäck så jag kan fortsätta cykla i alla fall.

Iceman trodde inte, när jag köpte cykeln, att jag skulle cykla så mycket som jag gör. 😁😁😁

Ett ljus för pappa och ett ljus för alla andra som har funnits i mitt liv men inte gör det längre. Mormor, Andrew, Lena, Eva, morbröder m fl.

Kvinna på väg till jobbet i början av oktober och jag blir inte snyggare än så här, bara mer påpälsad ju kallare det blir. 😂🥶

visst är jag en bra ambassadör för vintercyklister …

Bless bless

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s