Hundar · Södertälje

Ledig eftermiddag

Det är skönt med en ledig eftermiddag lite då och nu. Idag blev det en härlig eftermiddag, hämtade en pigg voff hos Lotta. Åkte hem och bytte skor och vidare ut till hundklubben. Förhoppningsvis finns det någon där att leka med och Yes, det fanns det.

img_3340
Den här sötnosen heter Yes eller jessie kanske … och hade en boll med sig men delade gärna bollen med Bjössi.
Bjössi blev lite för på där ett tag så Yes tryckte till min lilla kaxiga voff. Sen skötte han sig exemplariskt, han fattade signalen. Det är nyttigt, han behöver tuktas och lära sig att inte vara så stursk.
Sen övade vi på att gå fot och det gick ju jättebra, även om han inte fattar kommandot ”fot” ännu. En bit kycklinglever i handen kan få den mest olydiga hund att dansa.  Allting går faktiskt jätttebra än så länge eftersom jag inte har några större krav på honom än.

Nu när vi kommit hem har jag en lika trött hund som vanligt, han gick direkt och lade sig och sov.

Till sist!
i morgon är sista dagen på det här jobbet, på måndag börjar ett nytt äventyr. Spännande och jag hoppas det blir kul att jobba ihop med en annan kock. Då kommer jag att börja tidigare och sluta tidigare, det är positivt men kvinna kommer att vara skittrött på morgnarna … tills jag vant mig.

Bless bless

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s