Barnbarn · Familj · Foto · Hemma · Hundar

Sitter still i soffan i dag

Kvinna har ont i foten och har googlat mig fram till att det är extensor tendinit. Tårna ser ut som små prinskorvar och foten är svullen. Fossingen är överansträngd med inflammation i en sena som påföljd. Faktiskt så känns hela benet upp till knät svullet. Det kändes inte som en bra idé att gå till jobbet med den foten. Kvinna intar soffläge och funderar på att ringa läkare. En släng av magkatarr på det gör ju inte saken bättre, tur det finns Losec …

Icemans son gifte sig i helgen, så vi var på bröllopsfest i lördags. Själva giftermålet var i stadshuset utan publik i dessa coronatider, festen hölls i Drottningholmsparken. Mycket trevligt och lilla voff fick ju självklart följa med.

Vi hade tur med vädret, det började inte att regna förrän vi var klara med fotograferandet som tog en evig tid tyckte barn och hund.

Sen åkte vi ut till Drottningholmsparken och festade loss med pizza och tårta tills solen gick ner.

La familia

Kvinna har haft en bra helg, i fredags var vi till Icemans kollega. Han hade fixat min externa hårddisk som kraschade för ett tag sedan. Bilderna gick att rädda och är nu överförda till en ny extern hårddisk. Nu återstår att sortera och möblera om i mitt kaos. Är ju värdelös på att hålla ordning bland alla mappar. Bröllop på lördag och picknick vid Tullgarns slott i går, söndag. Som tur var, hade värdshuset öppet så vi kunde gå in och köpa oss något att äta, eftersom kylväskan stod kvar hemma i köket. Kaffe till oss och vatten till hunden var det vi fick med oss men det räcker ju inte långt när kvinna är hungrig. Det blev i alla fall en mysig eftermiddag med goda vänner och deras tillfälliga lånehund.

Bless bless

10 kommentarer på “Sitter still i soffan i dag

 1. Haha 😊 Jag tror jag såg er igår. Jag, min man och vår dotter med man och 3 barn, pojkar var vid Tullgarn igår. När vi hade gått runt slottet och var på höger sida om slottet såg jag en likadan hund som din och jag sa till min man
  – titta där är en sådan där fin hund som jag tycker om. En vän på bloggen har en sådan.
  Men inte hade jag en tanke på att det var din hund och du.

  Gillad av 1 person

 2. Låter som en mycket bra helg. Picknick på Tullgarn, det brukar vi ha, dock har vi kommit ihåg kylväskan vilket är tur för när vi brukar komma har värdshuset stängt för dagen.

  Men så var det ju det där med foten. Det lät inte bra. Då är det viloläge som gäller. Hoppas det går över snabbt. Och magkatarren också.

  Krya på dig!

  Gillad av 1 person

  1. Tack, det var en väldigt bra helg. Foten behöver besöka doktorn har jag bestämt, det är inte alls roligt detta och Losec botar magen, det blir nog bra vad det lider. Tack för omtanken ☺️

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s