Hemma

Semester

När alla andra kommer tillbaks från sin ledighet börjar jag min semester. Jag inledde den med att åka hem tidigare från jobbet, fick för mig att putsa fönster och byta gardiner i vardagsrummet.

Det i sig är ett evighetsgöra, först måste jag bestämma mig för vilka gardiner jag vill ha och sen ska dessa strykas. Jag behövde lägga upp två av gardinerna också. Nu är i allafall vardagsrummet klart. Köket står på tur i morgon.

Evighetsemestern har börjat och jag njuter!

Bless bless

9 kommentarer på “Semester

  1. Grattis till evighetssemestern! Gick själv i tidig pension och det är det bästa jag gjort. Minns så väl de första morgnarna när jag vaknade och tänkte … jag är fri, jag gör precis vad jag vill! Och precis som du fick jag en härlig energi och fixade hemma. Tvättade fönstren jag också 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s