Okategoriserade

Spårhunden

I dag har vi spårat vilt, det var ett tag sedan han gjorde det men det gick hyfsat bra och det var ju kul med ett annat spårslut än husses gamla strumpor. På lördag är det kurs, det blir spännande. Vi följde med Lotta och hennes vovvar ut till Enhörna och spårade och fikade och promenerade, hur trevligt som helst.

Hittade en liten snygging också

Sen hem och äta lunch

Stekt torsk med remouladsås och potatis och lite broccoli, mums. Lilla voff gick och lade sig ute i skuggan så fort vi kom hem. Där låg han non stop tills jag väckte honom vid tre. Dags för en kisspromenad talade jag om för honom.

Jodå, med lite övertalning reste han på sig och följde villigt med. När bussen åker förbi då måste man sitta ner och titta att bussen inte kör fel, sen kan vi gå vidare … Hemma igen gick han och lade sig bakom soffan och där lär han ligga till åttasnåret i kväll, då börjar han kvickna till och vill ut och springa med husse/Iceman

Sen har han lärt sig skillnaden på att ”gå ut och kissa” och ”vi ska åka bil” i morse totalvägrade han att komma ut i hallen när jag sa att vi ska åka bil och när jag går till honom lägger han sig på rygg med även nosryggen tätt mot golvet, gick ju inte att trä på honom något halsband då inte. Tur att han inte väger så mycket, det blev till att vända på honom och ställa honom upp. Han är som en liten trilsk treåring som inte heller vill göra det som man säger.

Min kära lilla vovve ❤

Bless bless

3 kommentarer på “Spårhunden

  1. Så jobbigt att han inte tycker om att åka bil. Här kan vi inte nämna ordet bil, då blir vår vovve helt tokig och springer till dörren. Så duktig han är som spårar. Och gissa om jag blev sugen på torsk med remouladsås … har faktiskt torskrygg i frysen …

    Ha det bra!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s