Okategoriserade

Kvinna gick i ide

Vi skulle åka till Island, Corona till trots. När dagen för avfärd närmade sig började jag känna av halsen, kommer jag in i landet med halsont? De tar ju Covidprover på alla som vill in i landet redan på flygplatsen, vad säger de om de ser min röda hals, jag lär ju bli utvisad direkt. Hur blir det om jag blir ordentligt förkyld när jag är där, det är ju ingen som vill umgås med någon som är snorig och har feber i dessa tider. Blir jag satt i 15 dagars karantän då? Vi tog det säkra beslutet att jag stannar hemma. Så, Iceman åkte själv till Island och lilla voff, han åkte till hundvakten. Sen gick jag i ide, minst sagt. På tio dagar var jag utanför dörren 2 gånger. Visst, det var tråkigt, ingen hund eller gubbe hemma, bara Netflix och min stickning. Kvinna mådde inte så bra, vaknade med halsont flera morgnar och lite feber en dag men det blev aldrig någon ordentlig förkylning av det hela. I tio långa dagar var jag helt själv, ingen att prata med, bara jag och mina spöken. I torsdags var jag redigt less och mörkrädd men det gick över. I fredags kom han så hem min kära Iceman och i lördags åkte vi och hämtade lilla voff. Hur glad blev inte han, min älskade lilla voff visste inte var han skulle ta vägen av glädje. I går la jag ett viltspår till honom som han fixade hur lätt som helst, anmälde honom till anlagsprov när jag kom hem. I dag la Iceman ett personspår som han också klarade av, han missade 1 föremål av 5 men klart godkänt ändå. Han är anmäld till spårprov i personspår i oktober, det kommer han att fixa. Det är värre med lydnaden, där får jag nog skärpa till mig och träna mer.

Idag roade jag mig lite med kameran efter vi varit i skogen …

Iceman kom hem med Beatles som han hade fått av syster yster som i sin tur fått dem av en engelska som jag inte kommer ihåg namnet på.

Sen hördes ett vrål från övervåningen, Facit ville ju också vara med på bild. Han har legat länge i skrivbordslådan nu och kände sig lite blåst på islandsresan, talade han om och The Beatles gillar han.

Sen kollade jag igenom bilderna som Iceman tagit på Island … Några kommer här, Hekla och Reykjavik i olika skepnader

Bless bless

11 kommentarer på “Kvinna gick i ide

  1. Nej men! När du nu hade antikroppar mot Covid-19 så var det väl en nedrans otur att du skulle råka ut för en annan förkylning, lagom till Islandsresan också. Ett resmål jag alltid velat se. Och av bilderna att döma var där fint. Gillar Beatles-figurerna förresten, som gammal fan 🙂

    Gillad av 1 person

  2. Det går många förkylningar nu, sonen var hemma från skolan hela förra veckan, det handlade om en klassisk förkylning, vi har ju lärt oss skilja corona från en förkylning den hårda vägen. Så brukar det tyvärr vara i början av hösten.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s