Okategoriserade

Pensionärslivet är jobbigt

I dag har det varit extra jobbigt och stressigt. Jag vill ju hinna med allt som dyker upp och naturligtvis ska ju allt hända på samma dag. Så, idag kl 8 åkte voff och jag ut till hundklubben för att busa med resten av lappiegänget och som vanligt är det ju fullt ös på vovvarna. Efter lite lydnadsträning, kaffe med Lotta och lek för hundarna bar det av hemåt för att lämna av lilla voff och vidare till Norsborg för att veckohandla till en kvinna. När det var klart åkte jag hem, hämtade lilla voff och vidare ut till Enhörna för att göra ett nytt spårprov, han missade förra gången så jag beställde en ny provdag. Den här gången klarade han det. Nu jäsiken satt det, han gick som tåget.

Klarade av järnspåret i dag

Sen bar det hemåt igen, lämnade av voff och åkte till Ica Maxi för att handla åt mig själv den här gången. Hemma igen men ingen hund som säger ”hej matte” i hallen. Jag ropar på honom och ser till slut en hund som tittar fram bakom soffan inne i vardagsrummet. Han hade ingen lust eller ork att komma fram och säga hej, jag fick nöja mig med svansviftningar, som jag förstod att han gjorde av den böljande gardinen bakom honom. Gott så, jag plockar upp alla varor och slänger i mig lite mat. Nu bär det iväg igen, med voff denna gång, vi ska på kurs ute på hundklubben. Voff föga intresserad, stretar emot när han inser att det ska åkas bil igen men jag ger mig inte. Hund i bilen och vi är på väg mot Enhörna för tredje gången denna dag. Teori står på schemat, det enda som krävs av voff är att han ligger still vid mina fötter, vilket han gjorde till 85%.

Tror inte att han orkar så mycket mer i dag han är lika utslagen som han brukar vara efter en dag i husvagnen.

Utslagen voff i husvagnen

För mycket mat lagar jag också, kylskåpet är fullt av matrester, ändå åt vi rester i torsdagskväll för att bli av med lite. Nu har jag gjort en ny matlista och handlat efter den. Handlar på tisdagar för då är det pensionärsrabatt, ja inte min rabatt då, kvinna är tydligen för ung, det är Iceman som står för den rabatten. Att handla i dag hade jag egentligen inget för, jag glömde använda mig av pensionärsrabatten och det kom jag på först när jag kom hem. *suck*

Det blev en Jansson till middag i söndags

Så nu är kylskåpet fullt igen och en ny matvecka har tagit fart, mer matrester att sucka över. Det är inte lätt att laga mat till bara två personer.

Bless bless

4 kommentarer på “Pensionärslivet är jobbigt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s