Okategoriserade

Julafton i hjulhuset

Julvovven

Julmaten avklarad och matrester till i morgon blev det också. Nu sitter vi här och lyssnar på musik. Iceman leker med mobilen, tomteluva och en öl. Han försöker ta en selfie för att skicka till sina syskon. Själv försöker jag få till ett par rader i bloggen.

Han har nog ingen känsel i tassarna sina …

Vi tog en promenad i området mitt på dagen, solen sken och det var -2 grader och frost i gräset. Det är bra då blir inte voff så skitig om tassarna.

En lat dag idag, det har varit riktigt skönt. Det var värre i går, då gick det i ett. Först promenad med voff sen jobb i två timmar för att åka direkt hem och duscha och invänta Iceman som ville följa med till Stränkan (Strängnäs). Där lämnade vi av julklappar till de små E och hämtade julmat på Elsas kantin där storson jobbar. Ja så var det hem igen och packa ner mer mat och snapsen och lite kläder för att bege oss ut till fritidshuset på hjul.

Nej, jag fryser inte om tassarna …

Bilden ovan är tagen strax efter 13 och det ser ut som det lider mot kväller en sensommardag. Nu går det i alla fall mot ljusare tider och det är jag glad för, det här mörkret börjar äta mig inifrån och ut.

Vi trivs härute i husvagnen, i fritidshuset på hjul. Det är nog det bästa som vi gjorde under 2020, att vi köpte den. Jag sa upp mig från jobbet och andra lilla E föddes är två till positiva händelser och Veteranpoolen förstås, att jobba lite där är också positivt. 2020 har inte bara varit ett skitår …

Bless bless

5 kommentarer på “Julafton i hjulhuset

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s