Farstanäs Camping · Okategoriserade · Södertälje

Ja men hejdå …

Farstanäs! Nu sticker vi, lämnar detta sjunkande skepp till sitt eget öde att möta! Sorgligt är det, camping sen 1967 och vad händer nu när det blir öde och tomt? Lekstuga för marodörer? Trasigt kommer det att bli när det står tomt, det är jag säker på. Trasigt och förstört, dubbelt så dyrt att fixa ordning till våren. För camping ska det bli till sommaren 2022, det har Boel lovat … men max 25 dagar/gäst, det har länstyrelsen bestämt!

Kommunpolitiker och länstyrelsen! Ekocamping, vad är det? Säsong på 25 dagar/ år vad är det för något? Nä nu drar vi, hejdå!

Skippa Naturreservatet, det är inte så promenadvänligt i alla fall, svårt att gå i skogen. Leriga stigar, många nedfallna träd och svårframkomligt överallt faktiskt. Det finns bättre naturreservat att vandra i!

Kvinna och voff tog en fotorunda där ute i dag …

Badgäster …
eller flyr dem Farstanäs, precis som vi människor snart kommer göra?
Det finns promenadvägar som är ok … om du inte sitter i rullstol …
Altanen kom upp och är nu nerplockad igen …

Vi drar strax härifrån och det blir inte på återseende!

Bless bless

9 kommentarer på “Ja men hejdå …

  1. Sörj inte … är övertygad om att det kommer att bli jättebra vid nya stället. Ser att det är vid västra Stendörren, där är ju så naturskönt och fint. Tror och hoppas ni kommer att trivas. Kommunen kommer nog att sakna sina långliggare gissar jag (även om dom aldrig kommer att erkänna det). Man saknar inte kon förrän båset är tomt … eller hur det nu var det talesättet gick …

    Gillad av 1 person

  2. Jag ser fram mot flytten, det ska bli så skönt. En bättre men mindre plats är det, mer sol och mindre skugga mot vad vi har nu. Enda nackdelen är väl att det blir ca 4 mil längre.
    Kommunen kommer säkert att ångra sig, ”det blev inte som vi tänkte ” 🤣🤣🤣

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s