Okategoriserade

Brunos första kyss

Kvinna har inte bloggat på en evighet, tänker dock på att göra det ganska ofta men så kommer något emellan och sen glömmer jag bort bloggandet. I husvagnen är vi ofta, vi börjar komma i ordning. Blommor har jag införskaffat och jordgubbar som jag satt i en balkonglåda. Hemmavid är det värre, enda blomstret som är utsatt är en luktärt. Några andra blomster har jag inte brytt mig om att skaffa hem. All blomsterprakt går till husvagnsplätten. Jag börjar trivas riktigt bra där på vår lilla plätt. Det är kvar att bygga ett staket för att hålla hundarna på plats och olja in trallen, sen ska vi inte göra någonting mer än att lata oss.
Hm …

Nåja, jag hittar nog på något projekt som Iceman får genomföra. Han fick en lågtryckstvätt av mig när han fyllde år, den är bra till mycket, tvätta av husvagnen till exempel. Den blir skitig även om den står still.

Förra helgen fick lilla b närkontakt med ett elstängsel, det tyckte han inte om. Han skrek som en stucken gris och nu misstror han mig ännu mer än vad han gjorde innan. Vill jag göra någon lydnadsövning med honom blir han låg och gömmer gärna huvudet mellan mina ben. Ska du göra illa mig nu också matte? Så jag koncentrerar mig på att bara gosa och leka med honom när jag går fram till honom. Han är så lyhörd och ”will to please”! Den där ”kyssen” kunde vi klarat oss utan.

Det regnade en hel del i helgen som var utom på söndagen, då sken solen. Vi skulle på kalas till lilla A som fyllde nio år så vi packade ihop och åkte hemåt redan vid elvatiden. En härlig morgon hann vi med i alla fall och i Stockholm var det mer moln än sol.

Lilla b, ser fet ut men han har en otroligt tjock päls
Vi tog en liten kaffetår på morgonkvisten nere vid saltsjön, så mysigt.

Till sist.
Jag blev kallad för jävla kärring i dag, det var länge sedan jag hörde någon kalla mig det. Jag frågade människan om det var något problem, det var jag som var problemet fick jag veta. Jaja, det är inte mitt problem.
Bless bless

6 kommentarer på “Brunos första kyss

  1. Ja den människan är inte trevlig, vi har träffats flera gånger och det är alltid likadant. Jag brukar gå en annan väg när jag ser att vi kommer att mötas. 🙂
   Lilla b växer så det knakar, snart vuxit om B 😁

   Gillad av 1 person

 1. Roligt att ni börjar trivas på nya stället.Lilla b ser ju riktigt stor ut nu. Vad är det för en skitstövel som säger så. Jag hade nog svarat skitpådig. Från Göta kanal nr 1 och Loffe.

  Gillad av 1 person

  1. Hahaha, första gången vi stötte på varandra slutade meningsutbytet med att jag sa far åt helvete. 😆 inte mycket mer att göra än att försöka undvika personen, vilket jag gör men ibland möts vi ändå. Lilla b har vuxit ikapp B och snart vuxit om oxå tror jag. 😎

   Gilla

 2. Men stackars lilla b. Närkontakt med elstängsel kan inte vara angenämt när man är hund och inte förstår vad det är som händer.
  Närkontakt med en så otrevlig människa är inte heller angenämt. Usch och fy! Hoppas du slipper springa på personen igen.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s