Okategoriserade

Ensamheten

Ensamheten kan vara tung, den kan också vara härlig eller bara jobbig … Iceman är på Island och kvinna är kvar i Sverige med voff. Jag roddar allt själv, går ut med hundar och åker och jobbar en timme eller två, går ut med hundar, går och lägger mig …. Det är lite tråkigt faktiskt! Frågar man lilla b vad han tycker om ensamhet så svarar han med ett långdraget ylande. Han har aldrig blivit tränad för att vara ensam, alldeles själv hemma i huset. Jag missade den delen i uppfostran. Det kom jag på en kväll när vi hade varit på kurs han och jag, Iceman var inte hemma och B som varit ensam hemma medan lilla b och jag var på kurs, behövde gå ut. Så jag tar ut B för en kvällsrunda och lämnar b inne i huset. Voj voj, det skulle jag inte gjort, han sjöng som aldrig förr när vi kom tillbaka. Han var övergiven lilla kraken och så ensam. Jag måste börja med lite ensamhetsträning för lilla b.

I morse kom B och b och väckte mig kl 6, upp och hoppa, vi vill gå ut! Nu ligger de och sover igen och jag sitter och gäspar i soffan med en kopp kaffe.

Kaffe för en

Jag sätter på TVn och bläddrar igenom kanalerna. Godmorgon!

2 kommentarer på “Ensamheten

  1. Att vara ensam några dagar kan kännas bra, men blir det längre kommer saknaden på riktigt. Förstår hur du känner, bara att laga mat till sig själv och äta ensam blir tungt. Stackars lillen som blev övergiven en stund. Jag tränar Jossan på det för vi måste ju kunna lämna henne ibland, men hon blir så orolig varje gång vi ska iväg och hon känner att hon inte ska med.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s