Okategoriserade

Det är tröttsamt med snö

kan jag tycka, orkar inte pulsa något mer i snön. Den enda fördelen med snö är ju att hundarna drar inte in så mycket sand och att det blir lite ljusare ute.

I helgen var vi i hjulhuset, vi har inte övernattat där sen nyår. Vädret bjöd på solsken, hård vind och några minusgrader, då är det mysigt att kura ihop sig inne i hjulhuset under en filt eller två. Det gick ju dessvärre inte att göra det i söndagsmorse eftersom TVn står i förtältet och missa starten på Vasaloppet går ju inte. Jag klädde på mig alla ytterkläder jag hade och satte fyr på kaminen.

efter ett tag åkte frukosten fram ute i förtältet också

Solen sken alldeles för starkt in i förtältet så alla filtar jag hade gick åt att hänga för fönstren. Jag längtar till våren nu.

Lilla b spanar på något.

Trädgårdsmarodörerna gillar snön!

Släktforskningen går framåt och så går den bakåt ett steg. Den jag trodde var min ingifta moster visade sig vara fel. Jag vet hennes förnamn och efternamn som gift och hittar en grav med rätt namn. Jippie men när jag sen kollar närmare upptäcker jag att människan ligger begravd med en annan man, kan inte vara min moster alltså. Det här värre än värst, hitta en människa som du vet förnamnet på men inte hennes efternamn som ogift, jag har ingen födelsedata på henne heller eller var i landet hon föddes. Den här nöten får vänta tills jag börjar släktforskningskursen 20 mars.

Till sist!
Iceman har blivit kvitt mitellan och kan äntligen stoppa armen i jackärmen när han ska gå ut. Skotta snö gör han också.
Bless bless

3 kommentarer på “Det är tröttsamt med snö

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s