Okategoriserade

Det blev en 24 timmars

Vi drog till hjulhuset, det hade snöat en del och vi var lite oroliga för snön på taket på standby tältet. Vi packade ihop oss och drog vid tolvtiden på fredagen, kom dit och blev lite snopna. Ingen snö … nästan ingen snö på taken men på marken, oj oj. Inte var det plogat heller.

Efter att jag satt på värmen i hjulhuset och alla pinaler var på plats tog vi en promenad med djuren. Solen sken och ljudet av takdropp satte fart på vårlängtan men pulsa i snön är inte kul när snön går över skaften på kängorna och kyler ner mina vrister. Det fick bli en promenad i hjulspåren på vägen som inte heller den var plogad.

Skogsmaskiner hittade vi också, så nu får vi hitta andra svampställen. Nåja, det finns gott om skog, så svamp ska vi nog hitta och blåbär med. Fasen, har jag redan kommit till sensommaren i mina tankar? Nej nej!

Tillbaks till vintervåren, det är ju ganska mysigt i alla fall även om det är kallt och tyst och tomt på campingen. Hundarna trivs och tar sig friheter när människorna stängt in sig i husvagnen. Det är ofta lilla b har hoppat upp i soffan när de är själva ute men sällan man hittar B uppflugen i möblerna. I alla fall, här låg dom bägge två!

Lördagmorgon eller ja kanske snarare förmiddag, kände jag ett litet stråk av tristess. Tittar på Iceman och frågar om vi ska åka hem, bestäm du svarade han. Ja, vi gör det säger jag och så börjar vi packa ihop och städa ur hjulhuset. Dynorna från förtältet ska in igen, till lilla b:s förtrytelse, han låg bra där han låg och ville inte flytta på sig. Jag fick lyfta bort honom för att ta in soffdynan, när jag kom ut igen för att ta in resten av dynorna hade han hoppat upp i soffan igen. Det är nog för att det är mysigt för inte fryser han i alla fall, inte med den pälsen.

Så vid tolvtiden hade vi packat ihop, stängt av värmen, städat ur husvagnen och var på väg hem igen. Det blev ganska precis 24 timmar. När vi åkte hem hade vi söndagskänsla i kroppen, fast det var lördag. Jaa, nu har vi ju tjänat en dag skojade vi.

Till sist!
Jag står still vad gäller släktforskningen, ”intet nytt” för att citera myndigheternas kommentarer på Waltrauds alla ansökningar om uppehålls- och arbetstillstånd.

Bless bless

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s